I Swegon e-Sales handlar du som företag direkt via internet och har tillgång till de flesta av Swegons produkter inom bostad, akustik, luftdon, flödeskontroll och vattenburna klimatsystem.

I Swegon e-Sales handlar du som företag direkt via internet och har tillgång till de flesta av Swegons produkter inom bostad, akustik, luftdon, flödeskontroll och vattenburna klimatsystem. Swegon e-sales är lätt att använda och vår ambition är att förenkla inköp och beställningar för dig som kund.

Alla priser i e-sales är kundunika nettopriser exkl. moms. Priser, leverans- och betalningsvillkor ser du när du är inloggad i e-salesbutiken.

Direkt till butiken:

Länk till Swegon eSales

Registrering:

För att kunna handla i e-salesbutiken behöver du ett användarnamn (e-postadressen) och ett lösenord. Du registrerar dig via länken nedan, därefter följ instruktionerna.

Ditt användarnamn knyts till befintliga kunduppgifter och befintligt kundnummer hos Swegon där rätt rabatt och kundvillkor redan är upplagda.

Efter du registrerat dig granskar vi uppgifterna och återkommer via e-post med bekräftelse på ditt användarnamn och lösenord. (Detta tar normalt någon till ett par arbetsdagar).

När detta är klart kan du logga in i e-sales och börja handla.

Inloggningsuppgifterna till e-sales är unika och personliga för varje enskild användare.

Länk till registrera

Hjälp:

I vår manual via länken nedan hittar du mer detaljerad information om hur e-sales fungerar. Har du ytterligare frågor eller behöver hjälp? Kontakta närmaste Swegonkontor för personlig support. Kontaktuppgifter hittar du på www.swegon.se

Länk till manual

Frågor och mer information:
Swegon Helpdesk
Tel. 0512-78 22 44
helpdesk.teknik@swegon.se